Artister & bokning

A Music Dinner Club

Personligare, närmare, bättre. Och tryggt.

Tiderna må begränsa antalet människor vi får vara i ett och samma rum men trots det tänker vi inte sluta med att skapa starka musikaliska och positivt sociala upplevelser!

Vi är otroligt stolta över att kunna presentera några av Sveriges bästa artister i kanske den mest intima och nära musikupplevelsen du varit med om. A Music Dinner Club – en kväll som nästan kan kännas som en hemlig spelning där vår köksmästare har komponerat en perfekt 3-rättersmiddag och ni sitter vid perfekt dukade bord. Vi börjar med bubbel naturligtvis och lagom till desserten tar kvällens artist plats på scenen nära just er. Men med precis rätt avstånd.

Kvällarna är skapade efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och direktiv.

Vilka artister vill du uppleva?

Petter

Så klart!

En unik kväll med alltid lika aktuella Petter.

Han är utan minsta tvivel en av Sveriges mest respekterade artister. Sedan skivdebuten 1998 har Petter – utöver att ha fortsatt leverera musik i världsklass – byggt ett mindre imperium med sina färdigheter som författare, sommelier, krögare och föreläsare. Han har släppt 14 skivor, vunnit Grammispriser, utsetts till Årets talare, givit ut tre böcker och belönats med antingen guld eller platina för samtliga skivor han släppt. Nu kommer han till Steam för att leverera kanske årets mest intima och personliga musikupplevelse!

Speldatum:
13 december SLUTSÅLT
14 december FÅTAL biljetter kvar
19 december SLUTSÅLT

Boka här

Coming Soon!

Be patient…We will reveal the artist soon. Can you wait?

So you’re a curious one.. I knew you couldn’t wait?

We promise to reveal the artist soon.

Ola Salo

It takes a fool to remain sane

Ola Salo i den mest intima och nära musikupplevelsen du varit med om

Ola Salo, people. Den mest exklusiva och personliga musikupplevelsen tar plats på hos oss i höst. Publiken på spelningen blir lite mindre, men det är inget hinder för oss! Vi fortsätter att skapa musikaliska och sociala upplevelser… because The Show Must Go On.

Vi är otroligt stolta över att kunna presentera Ola Salo i den mest intima och nära musikupplevelsen du varit med om. A Music Dinner Club – en kväll med Ola och mycket färre gäster. En nästan hemlig spelning där vår köksmästare har komponerat en perfekt 3-rätters middag vid ert perfekt dukade bord. Vi börjar med bubbel (of course) och lagom till desserten tar Ola plats på scenen nära just er.

29, 30, 31 oktober och 1, 2 november

Boka här

Magnus Carlsson

Magnus, hans flygel och du

En kväll med en av de riktigt stora och folkkära.

Det här blir något alldeles unikt! En kväll med en av de riktigt stora och folkkära. Där vi för första (?) gången får se Magnus endast ackompanjerad med flygel. Och vem sitter vid den om inte huvudpersonen själv. Magnus karriär och röst tycker vi är smått otrolig och hans låtar kommer på det här sättet i en helt ny tappning som vi vet både blir finstämt, äkta och helt nytt.

Magnus varvar sina egna låtar med att tolka sina favoritartister. Med tanke på att ni är så få gäster och att både Magnus och vi vill skapa en exklusiv och personlig kväll så gissar vi att kvällen också bjuder på några önskemål från dig i publiken. Visst hjälper du till?

Varmt välkommen till A Music Dinner Club signerad,
Magnus Carlsson.

Speldatum:

  • Fredag 25 September kl 18:30
  • Lördag 26 September kl 18:30
Boka här!

Jessica Andersson

Upplev Jessicas musik på ett helt nytt sätt

Kvällen med Jessica blir nåt alldeles speciellt.

Tänk att vi fått hit henne, Sveriges coolaste sångerska och entertainer. Så ser vi på henne. Visst håller du med? Och nu får vi möjligheten att träffa henne och uppleva hennes musik på ett nytt sätt, nära, personligt och alltid med sången i fokus.

Hitsen och allt de kända bjuds det naturligtvis på. Men också personligt och avskalat där Jessica tillsammans med sin multibegåvade pianist Lisa Ljungberg levererar musikalitet, stämsång, berättelser och känslor som vi hoppas räcker långt efter att du somnat med ett leende på dina läppar.

Varmt välkommen till A Music Dinner Club signerad,
Jessica Andersson.

Speldatum:

  • Fredag 2 oktober kl 18:30
Boka här!

GET ON THE LIST

SO YOU LIKE MUSIC?

Get on the list here

Helkväll med musik, god mat & dryck

Petter, Ola Salo, Jessica Andersson, Magnus Carlsson? Och om du kommer tillbaks till den här sidan om några dagar lovar vi både två och tre fantastiska artister till! Kvällarna ser ut ungefär så här:

Kl 15.00
Om du bokat övernattning så checkar du in vid den här tiden. Kanske du hinner med en skön stund i poolerna innan middagen? Eller en promenad längst strand eller hamnkant?

Kl 18.30
Vi börjar med ett glas bubbel!

Kl 19.00
Middag, vi sätter oss till bords för en specialkomponerad 3-rätters middag. Vinpaket är inkluderat.

Kl 21.00
Artist på scen! Uppträdande, musik och berättelser. Kvällen beräknas sluta runt kl 22.15. Allt beroende på hur många extranummer ni lyckas ropa in hen till.

Ni sitter vid luftigt dukade bord efter rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och maxantalet gäster per kväll. Handsprit är ett måste under kvällen och vi ber dig respektera avstånd samt att du naturligtvis är frisk och kry på alla sätt.