Mat & Dryck

More is More

Kulinarisk konst och unik atmosfär i perfekt symbios

Steam Hotel kan stoltsera med tre restauranger i spektakulär miljö, som alla står redo att ta med dig på gastronomiska såväl som själsliga upplevelser.
Välkommen till Chamberlin Grill, Locavore och Voltage Lounge!

EXPLORE
Seafood – Meats – Greens

Det rustika och råa i historisk industri möter det mjuka och romantiska i en livlig internationell miljö. Med passion för säsongerna tillagas ren och smakrik mat av eld och ånga, följt av sköna viner och ett varmt leende…

En njutningsfull, lite lyxig upplevelse som är personlig, livlig och lekfull med en modern ”touch” av nostalgi…

”Where good food and good company meet up for a great night”

Chamberlin Grill

Välkommen till Locavore – vår asiatiska restaurang där köksmästare Victor Björnberg influeras av asiatiska smaker och texturer i köket med grund i den lokala myllan. Med rätter som klassisk Steamed buns, Gurkmeja & Beer Batter Soft-Shell Crab och vår take på Korean Steak Tartar ”Locavore style” lägger vi ribban till förförelse, njutning och en stökig natt under stjärnorna.

Locavore

VÅRA barer

Visste du att Steam Hotel har 4 barer? Varför inte avnjuta ett glas bubbel i vår Bubbles Bar i lobbyn, lära dig något om gin i vår Gin & Vinbar i Turbine Lounge eller blicka ut över Mälaren med en cocktail med asiatiska influenser från den pulserande baren på Locavore. Eller känner du kanske för en runda Shuffleboard och en öl i goda vänners lag? Då rekommenderar vi Playground.

barer

Vi har förvandlat Västerås 100-åriga ångkraftverk till the Steam Hotel, en spektakulär destination med Voltage Lounge Pool Club – en helt ny sorts spa-upplevelse i absolut världsklass.
Här kan du beställa enklare rätter från vår barmeny och se ut över Mälaren.

Voltage Lounge

”A bloody brilliant hotel!
Top 3 of all the ones I’ve stayed at across the world.”

– Gästrecension av Martin, Facebook

SEVENTH HEAVEN!! ”24 hours of pure magic – a world of it’s own! ”

Sara, Instagram

”Underbart. Svårt att beskriva. Måste upplevas.”

Willy, Facebook