TURBINE LOUNGE,
A BRAND NEW
PART OF
STEAM HOTEL

A LITTLE BUSINESS, A LOTTA SCOTCH

Turbine Lounge är en helt egen del av Steam Hotel med 40 unika rum, karaoke, exklusiv biograf och gitarrer på room service-menyn. Det givna valet för den världsvana businessresenären, paret som vill krypa ihop framför en gammal klassiker eller kompisgänget som vill ha en karaoke battle.

När du följer neonskylten lämnar du Västerås och kliver in i en helt annan värld, med inbjudande sammetsfåtöljer i dova nyanser och whiskeyfyllda glas som klingar vid baren. Rummen är generösa och ombonade, atmosfären intim och varje detalj omsorgsfullt genomtänkt. Oavsett om du är i work eller mingel mode, så är du hemma på Turbine Lounge.

Vi ses snart!

OUR
VISION

2017 slog vi upp dörrarna till Steam Hotel, vår (ESS Groups) sjunde destination i Sverige och första i Västerås. Vi känner oss redan som hemma och hoppas att våra gäster är lika nöjda som vi är. När vi fick reda på att det fanns lokaler lediga i det gamla ångkraftverket som Steam ligger i, var det ingen tvekan om saken. 2019 var dags att skapa Turbine Lounge, lite som ett hotell i hotellet.

Och det var så Turbine Lounge föddes.

More pics!

OUR
VISION

KONFERENS ELLER KICKOFF? PÅ TURBINE FÅR NI ETT HOTELL, HELT FÖR ER SJÄLVA.

Vi pumpar in energi i ert företag oavsett the occasion!

THIS COULD BE THE BEGINNING OF A BEAUTIFUL FRIENDSHIP

Intresserad av att bli avtalskund på Steam Hotel och ta del av alla förmåner?

Turbine Takeover – The Movie

Trust us,
you can sing!

…said a couple of Tequilas after the clock struck 12.
Yes, vi har byggt inte bara ett, utan två karaokerum, för kvällar där allt du kan tänka på är att få köra en känslosam Bonnie Tyler-dänga. Eller när du vill stila inför gänget och dra bryggan i Bohemian Rhapsody utan att kolla på skärmen. Carry on.

A cinema? Surely,
you can’t be serious

Shirley, we are serious. Vi byggde en biosalong, plain and simple för att vi älskar film, och vi fick feeling. När längtan efter en riktigt bra rulle och en stor bunke precis lagom salta popcorn tar vid, kommer du att tacka oss. Eller ett glas rött och en ostbricka, for the fancy folks. För det finns väl ingen bättre känsla än att försvinna in i en annan värld ett par timmar?

A light bite
or a 3 course delight?

I vår intima lobby serverar vi enklare rätter kvällstid, perfekt för dig som affärsresenär. Ta med laptopen om du har ett par sista mail som väntar på svar. Vill du lägga fokus på smakupplevelsen, har Steam Hotel två unika restauranger. Det finns även ett flertal andra bra alternativ på promenadavstånd, vi hjälper självklart till med både rekommendationer och reservationer.

Location
means power

Turbine Lounge är byggt som en helt egen avdelning på Steam Hotel. En armlängds avstånd från Mälaren, vägg i vägg med Kokpunkten och 5 minuter från tågstationen med bil. Centrala Västerås når du på promenadavstånd, är fötterna trötta så finns det cykel att hyra. Västerås flygplats når du på 7 minuter och Arlanda på strax över en timmes bilfärd. (Brasklapp: Vi står inte för helikoptern men löser det om du kommer i en).

All roads
lead to
rum

Självklart har Turbine Lounge en egen mysig bar, med vassa cocktails, sköna toner och dämpad belysning. En bar där Negronin lagrats på ekfat och där din Aviation serveras balanserad till perfektion. Menyn bjuder på klassiker men också drinkar med överraskande ingredienser som förhöjer smakupplevelsen. När törsten infinner sig hittar du oss precis vid receptionen, omöjligt att missa.

Start
each day
with a shot

Of Italian espresso (we’ll make it a double one on Mondays).
Vi tar morgonens första mål på största allvar. Vår definition av en riktigt bra frukost är den som är gjord med omsorg på noggrant utvalda råvaror, snarare än flingor i regnbågens alla färger och ett hav av pålägg. Vi satsar på det enkla, sofistikerade, där morgontidningen och en perfekt rostad kopp kaffe med en nygräddad croissant är en no-brainer.

When
parking is
a breeze

Precis utanför hotellet finns det gott om parkeringsplatser, du betalar direkt i automaten eller köper biljett i receptionen.

0
H SERVICE
0
HOTELLRUM
0%
AVTALSRABATT
0
KARAOKE RUM
0
CINEMA
0
BUSINESS PEOPLE CONFERENCE