STEAM HOTEL BARER

Steam bars
STEAM HOTEL

VÄLKOMMEN TILL VÅRA BARER

Visste du att Steam Hotel har 4 barer? Varför inte avnjuta ett glas bubbel i vår Bubbles Bar i lobbyn, lära dig något om gin i vår Gin & Vinbar i Turbine Lounge eller blicka ut över Mälaren med en cocktail med asiatiska influenser från den pulserande baren på Locavore. Eller känner du kanske för en runda Shuffleboard och en öl i goda vänners lag? Då rekommenderar vi Playground.

TURBINE LOUNGE

THE CINEMA

A CINEMA? SURELY, YOU CAN’T BE SERIOUS
Shirley, we are serious. Vi byggde en biosalong, plain and simple för att vi älskar film, och vi fick feeling. När längtan efter en riktigt bra rulle och en stor bunke precis lagom salta popcorn tar vid, kommer du att tacka oss. Eller ett glas rött och en ostbricka, for the fancy folks. För det finns väl ingen bättre känsla än att försvinna in i en annan värld ett par timmar?
21st fantastiskt sköna biofåtöljer väntar på dig!

film tablå

Drop in gäller!

TURBINE LOUNGE

GIN & VINBAR

To all our gin lovers!
Varmt välkomna på en enbärsafton i vår egen Gin & Vinbar i Turbine Lounge. Låt oss guida dig på en smakrik upplevelse där du får uppleva gin som aldrig förr. Cheers!

Öppet alla dagar: 15.00 – 22.00

TRUST US

YOU CAN SING!

…said a couple of Tequilas after the clock struck 12.
Yes, vi har byggt inte bara ett, utan två karaokerum, för kvällar där allt du kan tänka på är att få köra en känslosam Bonnie Tyler-dänga. Eller när du vill stila inför gänget och dra bryggan i Bohemian Rhapsody utan att kolla på skärmen. Carry on.

book karaoke

TRUST US,
YOU CAN SING!

STEAM

BUBBLES BAR

Den första baren du möts av i vår lobby är Bubbles Bar. Här hittar du de bubbligaste flaskorna i byggnaden.
Är du lite tidig till incheckningen så är detta baren för att skåla in vistelsen med ett glas bubbel till en pingismatch medan vi gör iordning ert rum.

Öppet alla dagar: 11.00 – 01.00

STEAM

PLAYGROUND BAR & KITCHEN

En trappa upp ”Di Sopra” hittar ni Steam´s avslappnade italienska bakficka. Vår lilla ”kvartersbar” i en lekfull, rustik och internationell miljö, där vi serverar italienska smårätter och härlig pasta. Ett ställe där man stannar upp en stund och njuter av härliga smaker i goda vänners lag. Med passion för hantverket och viljan att värna om råvarorna tillagas vällagad italiensk mat som kan möta gästernas gunst, ett direkt kök utan krusiduller.

“One more place, where good food and good company
meet up for a great night”

Öppet alla dagar: 14.00 – 22.00

playground meny

Från kl. 14:00 öppnar köket för kall mat. Pasta serveras från 17:00 och köket stänger 21:30 alla dagar.

LOCAVORE

SKY BAR

18 våningar upp hittar du vår Locavore Sky Bar där du möts av grönska och vår inbjudande, runda bar med spektakulär utsikt som bäst kombineras med en riktigt bra cocktail mixad av vårt duktiga barteam.
Vi älskar musik och här uppe på taket vrider vi gärna upp musiken ett par snäpp, i både bar och matsal. Skön stämning utlovas!
Vänligen observera att Locavore Sky Bar har 25-årsgräns

Öppet tisdag – lördag: 15.00 – 22.00

VOLTAGE

POOL CLUB BAR

Voltage Lounge är vår pool club som du finner på sjunde våningen med en fantastisk utsikt över Mälaren.
Voltage Lounge Pool Club bjuder på en härlig mix av musik, mat, varmbad i vår inomhus- och utomhuspool, kalla drinkar i baren och mjuka sängar i relaxrummet. En upplevelse för alla dina sinnen.
Ett glas champagne i handen? Välj om du vill avnjuta detta i en av våra stora mjuka sängar runt den öppna brasan, i utomhus eller inomhus poolen, eller varför inte i bastun?
Baren erbjuder tropiska cocktails, asiatiska maträtter och Dj:n höjer stämningen.
Vänligen observera att Voltage Lounge Pool Club har 18-årsgräns

Öppettider
Måndag – Torsdag: 15.00 – 23.00
Fredag – Söndag: 11.00 – 23.00

Att minska smittspridning och följa myndigheternas direktiv är av största vikt. Vi kan inte nog betona hur rigoröst vi utökat vårt arbete med hygien, städ, mat och desinfektion. Våra medarbetare har tydliga direktiv kring vikten av att stanna hemma vid minsta lilla symtom och vi förväntar oss att du som gäst väntar med att besöka oss om du inte känner dig hundra.