Get ready for a rush

ADRENALINHÖJANDE AKTIVITETER I UNIK MILJÖ

EXPLORE

VÄSTERÅS ACTION SLIDE PARK

KOKPUNKTEN VÄSTERÅS ACTIONbad

The Steam Hotel stoltserar inte bara med vackra rum, restauranger och spa – vi är även granne med Sveriges enda actionbad.

Hjärtat slår, rushen i magen slår till – du kastar dig utför den brantaste bana du sett. kokpunkten actionbad erbjuder (b)adrenalin som känns!

Granne med Steam Hotel hittar du Kokpunkten, där små som stora kan få utlopp för energin på hela åtta våningar av attraktioner i alla möjliga former och adrenalinnivåer. Börja med pulshöjande rutschbanor som Double Racer där ni tävlar sida vid sida och det går fort, riktigt fort. Fortsätt till Black River, en mörk ström som pumpar ut 1000 liter vatten i minuten och med våldsam kraft för dig neråt i vindlande gångar. I Inside Out, med en fallhöjd på 12 meter, åker ni tillsammans ut och in genom Kokpunkten så det gäller att hålla i sig. Är du ute efter den ultimata adrenalinkicken? Då är det Boomerang som gäller, men låt dig inte luras av den lugna starten för här kommer det gå undan.

När ni är redo för något lite lugnare finns det klätterväggar, strömmar, aqua cinema och relaxavdelning. Det optimala är givetvis en kombination av lite av varje, men vad du än väljer är hela familjen garanterad en unik upplevelse.