Explore
KULINARISK KONST OCH UNIK ATMOSFÄR I PERFEKT SYMBIOS

VÄlkommen till LOcavore på 18:e våningen

Välkommen till Locavore – vår asiatiska restaurang där köksmästare Victor Björnberg influeras av asiatiska smaker och texturer i köket med grund i den lokala myllan. Med rätter som klassisk Steamed buns, Gurkmeja & Beer Batter Soft-Shell Crab och vår take på Korean Steak Tartar ”Locavore style” lägger vi ribban till förförelse, njutning och en stökig natt under stjärnorna.

TABLE RESERVATION

När vädret tillåter öppnar vi upp taket på terrassen och ni kan då äta under den bara himlen.

Från klockan 18.00 serverar vi vår Omakase-meny och bland rätterna finns allt från sashimi på fröyalax, koreansk råbiff, röding i gröncurry och här har vi också en helt vegansk Omakase-meny för de som föredrar ett grönt alternativ.

På 18:e våningen Locavore hittar du även vår läckra cocktailbar. Tröttnar du på sällskapet kan du alltid vila blicken på den spektakulära utsikten.

Vi älskar musik och uppe på taket vrider vi gärna upp musiken ett par snäpp, i både bar och matsal.

The autumn menu
Button Text

Öppettider & Bordsbokning

Öppettider
Skybar 16:00 – 01:00
Restaurang Locavore 18:00 – 22:00

Locavore-våningen är stängd söndagar och måndagar

Klicka här för bordsbokning eller kontakta oss på:
Email: locavore@steamhotel.se

Restaurang Locavore är reserverad till de gäster som har bokat vårt paket The View.
Vi har ett fåtal möjligheter till de hotellgäster som är utan en paketlösning.

TABLE RESERVATION
INFORMATION

Övriga upplysningar

Allergier & Specialkost
Meddela oss gärna vid bokningstillfället, så ordnar vi det.

Den yngre generationen
Locavore erbjuder ingen barnmeny, är det högt upp på barnens önskelista rekommenderar vi att ni besöker Chamberlin på vån 1. Gillar era kidz samma stil på mat som ni gör är de givetvis varmt välkomna.

Åldersgräns i baren
25-års gräns.

Cash is no longer King
Locavore är precis som övriga Steam Hotel kontantfritt.

Att minska smittspridning och följa myndigheternas direktiv är av största vikt. Vi kan inte nog betona hur rigoröst vi utökat vårt arbete med hygien, städ, mat och desinfektion. Våra medarbetare har tydliga direktiv kring vikten av att stanna hemma vid minsta lilla symtom och vi förväntar oss att du som gäst väntar med att besöka oss om du inte känner dig hundra.