The take over trailer

Play it here!

TURBINE
TAKEOVER

Bring
the boss

Konferens eller kickoff? På Turbine Lounge får ni som ett eget hotell, helt för er själva. Vi pumpar in energi i ert företag oavsett the occasion! Gå rakt förbi kön till Steams reception och ta hissen upp till en ny värld! Vi kallar det Turbine Lounge, men egentligen är det mer som ett hotell i hotellet. Här har vi en privat biosalong, karaokerum, biljard, shuffleboard och whiskybar. Kontakta oss på konferens@steamhotel.se eller på telefon +46 21 – 47 599 00 så berättar vi mer!

Allt detta ingår
Offertförfrågan

Be
the boss

40-årsfest, svensexa, sluthippa eller kanske en karaoke bash med ditt favoritgäng? Livet bjuder på alla möjliga anledningar att go bananas, checka in på Turbine Lounge så har ni som ett eget hotell, helt för er själva. Här finns allt ni behöver and then some: biosalong, karaokerum, biljard, shuffleboard och whiskybar. Kontakta oss på konferens@steamhotel.se eller på telefon +46 21 – 47 599 00 så berättar vi mer!

Allt detta ingår
Offertförfrågan

Sounds like a plan?

Vårt team är riktigt skillade på det här med möten och konferens, och tar med er hjälp fram ett förslag på hur just ert möte kan se ut.
Lämna dina uppgifter i formuläret nedan, så kontaktar vi dig för några snabba frågor och återkommer därefter med offert inom 24 timmar!

Our
vision

2017 slog vi upp dörrarna till Steam Hotel, vår (ESS Groups) sjunde destination i Sverige och första i Västerås. Vi känner oss redan som hemma och hoppas att våra gäster är lika nöjda som vi är. När vi fick reda på att det fanns lokaler lediga i det gamla ångkraftverket som Steam ligger i, var det ingen tvekan om saken. 2019 var dags att skapa Turbine Lounge, lite som ett hotell i hotellet.

Och det var så Turbine föddes.

More pics!

Show me
more pics!

0
H SERVICE
0
HOTELLRUM
0%
AVTALSRABATT
0
KARAOKE RUM
0
CINEMA
0
BUSINESS PEOPLE CONFERENCE